TUOTTEET & PALVELUT

Teollisuuslinkki voiteluaineet ja suodattimet
Teollisuuslinkki voiteluaineet ja suodattimet

Voiteluaineet ja suodattimet

Varastostamme löytyy hyvä valikoima laadukkaita voiteluaineita kuten teräketjuöljyt, leikkuunesteet, moottoriöljyt, johdeöljyt ja vaihteistoöljyt. Tuotemerkkeinä Shell, Petro Canada, Wiima.

Öljyn valinnassa kehoitetaan noudattamaan koneen/moottorin valmistajan antamaa viskositeettisuositusta ja öljynlaatuluokkaa. Oikeanlainen öljy pidentää laitteen käyttöikää ja helpottaa työskentelyä. Ellet tiedä mikä sinun laitteellesi olisi sopivinta, niin me autamme valinnassa.

www.ikh.fi/fi/kemikaalit–voiteluaineet/voiteluaineet-shell
www.voitelukeskus.com

Mitä on X-1R?

Huippuunsa kehitetty X-1R-tuotesarja sisältää monipuolisen valikoiman voiteluaineita, jotka soveltuvat erinomaisesti teollisuuden, energialaitosten, merenkulun, raskaskaluston, kevyemmän kaluston, autoilijoiden, moottoriurheilijoiden, huviveneilijöiden ja kotitalouksien voitelutarkoituksiin.

X-1R on synteettinen, nestemäinen hoitokäsittelyaine, joka vähentää huomattavasti metallipintojen keskinäisestä kosketuksesta ja liikkeestä aiheutuvaa kitkaa. Tämän vuoksi se soveltuu monipuolisesti mitä erilaisimpiin voitelutarkoituksiin.

X-1R on USA:ssa Nasan avarauusteknologian tarpeisiin kehitetty korkeatasoinen voitelujärjestelmä, se ei ole öljyn lisäaine. X-1R:ää voi siis käyttää voiteluaineena ilman, että sitä sekoitetaan muihin voiteluaineisiin. Käytännössä kuitenkin on järkevää käyttää X-1R:ää yhdessä tavallisen voiteluaineen kanssa käyttöohjeen mukaan. X-1R ei sisällä moottoreille, laatikoille, perille, ohjaustehostimille ym. mitään haittaa aiheuttavia ainesosia.

Tavalliset voiteluaineet toimivat useimmiten hydrodynaamisen periaatteen mukaan. X-1R toimii toisin. Se lisää metallipinnan tiheyttä tehden metallipinnan kovemmaksi ja tasaisemmaksi. Toisin vaikuttavat esim. PTFE- pohjaiset (eli Teflon-pohjaiset) aineet, jotka öljyyn lisättynä vain päällystävät metallipinnan hiukkasmassalla. (Lähde: www.x1r.fi)

Tule myymäläämme tai soita meille puh. 017 733 394.

Tutustu merkkeihin ja heidän tuotteisiinsa: