TUOTTEET & PALVELUT

Teollisuuslinkki työvaatteet ja suojaimet
Teollisuuslinkki työvaatteet ja suojaimet
Teollisuuslinkki työvaatteet ja suojaimet

Työvaatteet ja suojaimet

Ylläpidämme myymälässä kausittain vaihtuvaa Patron-työvaatemallistoa. Valikoimassa myös näkyviä työvaatteita vaatimusluokkiin 1-3, sekä näiden lisäksi alus- ja väliasuja.

Teollisuuslinkistä löytyy työkäsineitä ohuista puutarhakäsineistä rouherukkasiin ja turkisvuorisiin lämpörukkasiin. Meiltä myös henkilökohtaiset suojaimet ja ensiaputuotteet. Tuotemerkkeinä mm. Patron, L.Brador, Fristads, Zekler, Peltor, Cederroth.

Hyvä työvaate istuu päälle eikä hankaa tai kiristä eri työasennoissa. Työvaatteen valinnassa kestävyys, työolosuhteet, huomiovärit ja mahdolliset työkohteen vaatimukset täytyy pitää mielessä. Tule myymäläämme, me täällä Teollisuuslinkillä autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset työ- ja turvallisuusasut.

Tutustu Patron työvaatekuvastoon (2018): issuu.com/ikh.fi/docs/ikh_patron_workwear_2018

EN-standardit ja merkkien selitykset: 

Työkengät

Myymälässämme on laaja valikoima erilaisia Sievin työjalkineita turvajalkineista kevyeen sisätyöhön. Ellei hyllystä löydy oikeaa kokoa, niin tilaamme jalkaasi sopivat työjalkineet suoraan tehtaalta.

Täältä pääset tutustumaan eri käyttökohteisiin standardoidut Sievin työjalkineet:  www.sievi.com

Sievin kaikilla tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä avainlippu. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Tule myymälämme sovittamaan!

ToolPack

LÖYDÄT TYÖVAATTEET JA SUOJAIMET MYÖS VERKKOKAUPASTA

Tutustu merkkeihin ja heidän tuotteisiinsa: