TUOTTEET & PALVELUT

Teollisuuslinkki teräsmyynti ja kiinnitystarvikkeet
Teollisuuslinkki asiakaspalvelu

Teräsmyynti

Paikanpäältä myymälästä perusvalikoima erilaisia teräksiä kuten latta- ja kulmaraudat, huonekaluputket, putkipalkit, hydraulijohdinputket ja teräslevyt. Valikoimissa myös työkoneiden kulutusteräkset, kuten verkko-, hammas-, tappi- ja tasaterät, huulilevyt. Meiltä saat isommat erät toimitusmyyntinä suoraan kohteeseesi.

Autamme sinua käyttökohteeseen sopivan teräksen valinnassa, olit sitten tekemässä jotain täysin uutta tai korjaat jotain vanhaa, on sopivan tuotteen valinta lujuuden tai työstämisen kannalta tärkeää.

Täältä löydät terässtandardeja käyttökohteiden mukaan:

Kiinnitystarvikkeet

Meiltä Teollisuuslinkiltä löydät rakentamiseen ja korjaamiseen sopivat ammattilaistason kilopultit, mutterit, ruuvit, kiila-ankkurit ym. kiinnitystarvikkeet kilpailukykyisin hinnoin. Valikoimissa lisäksi Sencon -konenaulat, erilaiset kiristimet, kuten sidontaliinat, sidontaketjut ja vanttikiristimet.

Muita kiinnitystarvikkeita on mm.: peitekumit, teipit, liimat, lavalukot, niitit, kiristekalvot yms.

Oli ongelmana sitten katkennut pultti tai puuttuva sokka, tule Teollisuuslinkille, etsimme sinulle sopivan tilalle. Jos haluat varmistaa, että myymälässämme on tarvitsemasi tuote, tule paikan päälle tai soita meille puh. 017 733 394.

ToolPack

LÖYDÄT KIINNITYSTARVIKKEET MYÖS VERKKOKAUPASTA

Tutustu merkkeihin ja heidän tuotteisiinsa: