TUOTTEET & PALVELUT

Teollisuuslinkki puhtaanapito ja pesuaineet
Teollisuuslinkki puhtaanapito ja pesuaineet
Teollisuuslinkki puhtaanapito ja pesuaineet

Puhtaanapito ja pesuaineet

Teollisuuslinkistä saat puhtaanapitotuotteet monenlaiseen tarpeeseen ammatti- ja kotikäyttöön. Edustamamme Kärcher-tuotemerkin alta löytyy valtava valikoima erilaisia koneita ja laitteita sekä pesuaineita siivoukseen. Ikkunapesurit, painepesurit, imurit, höyrypuhdistimet, painehuuhtelulaitteet, lattianhoitokoneet sekä tarvikkeet näihin, mm. pölypussit ja varaosat.

Jos tarvitset apua puhdistuslaitteen valinnassa, oli se tulossa kotiisi tai työkohteeseesi, autamme sinua löytämään käyttöösi oikealla tehokkuudella olevan laitteen. Tai jos sinulla on jo olemassa Kärcher-puhdistin ja etsit siihen lisäosia, soita tai tule käymään myymälässämme.

Voit tutustua Kärcher-tuotteisiin myös täältä: www.kaercher.com

Pesuaineet

Meiltä löytyvät myös tehokkaat Solmaster ja Kärcher -pesuaineet koneelliseen puhdistukseen koti – ja ammattikäyttöön.

Lisäksi valikoimissamme on liuotinpesuaineet, käsienpesuaineet, puhdistuspyyhkeet, desinfiointispray, lasinpesuaineet, yms.

Tutustu Kärcherin koneisiin ja tuotteisiin: www.kaercher.com
Kotitalouksille: Home&Garden
Ammattilaisille: Professional

Lian laatu ja määrä vaikuttavat millaisen tuotteen valitset puhdistukseen. Tule myymäläämme, niin autamme valitsemaan oikean pesuaineen ja menetelmän sekä neuvomme tarvittaessa aineen turvallisessa käytössä.

HOX: Muistathan pitää puhdistusaineet sille varatussa kaapissa, sillä useimmat puhdistusaineet ovat vahingollisia joutuessaan silmiin tai suuhun.

Paperit ja pyyhkeet

ToolPack

Siivouksen ja puhtaanapidon oheistuotteet kuten paperit ja pyyhkeet löydät verkkokaupasta

Tutustu merkkeihin ja heidän tuotteisiinsa: