TUOTTEET & PALVELUT

Teollisuuslinkki hydrauliikka ja pneumatiikka
Teollisuuslinkki Lametal referenssi

Teollisuuslinkki Lametalin alihankkijana

”Teollisuuslinkki toimii STARK-tuotteiden valmistuksessa alihankkijana ja toimittaa meille auraus-, harjaus- sekä kuormauslaitteisiin mm. letkuja, hydrauliikkakomponentteja ja nippoja.
Teollisuuslinkki palvelee meitä joustavasti ja nopeasti. Meillä on usein erikoisia ja vaikeitakin teknisiä kysymyksiä, joihin olemme Teollisuuslinkin kanssa yhdessä löytäneet tuotteet ja ratkaisut.

Kommunikointi henkilöstön kanssa on avointa ja helppoa sekä rehellistä. Lametal Oy on valmistanut STARK-työlaitteita kiinteistön- ja tienhuollon sekä maarakennuksen ammattilaisten tarkoituksiin lähes 40 vuotta, joista 10 vuotta yhteistyössä Teollisuuslinkin kanssa. Näistä syistä voimme hyvillä mielin suositella Teollisuuslinkin palveluita myös muille.

www.stark.fi
 
Kuvassa vasemmalta Lametalin myyntipäällikkö Pauli Smolander, Veli-Pekka Riikonen Teollisuuslinkistä, kokoonpanoasentaja Jere Väänänen ja tuotannonohjaaja Pasi Väänänen Lametalilta.”

Hydrauliikka

Teollisuuslinkistä saat hydrauliletkuasennelmat kattavasta liitin- ja letkuvalikoimasta heti mukaasi! Käytämme kovaan käyttöön kestäviksi todettuja Yokohama ja Ryco teräskudos- ja spiraaliletkuja.

Meiltä myös monenlaiset hydraulikkakomponentit, mm.  pumput, moottorit, sylinterit, venttiilit, suodattimet, tiivisteet ja pikaliittimet.

Nestepaineen hydrauliikkatuotteisiin pääset tutustumaan tästä:  www.nestepaine.fi

Valmistamme myös teollisuuteen hydrauliikkaletkuja ensiasennukseen. Sopimusasiakkaana meillä on mm. Stark-tuotteita valmistava Lametal Oy.

Paineilma

Teollisuuslinkiltä ammattilainen saa pneumatiikkatarvikkeet, jotka täyttävät teollisuuden ja maatalouden vaatimukset. Myymälästämme löytyvät myös jokamiehen tarpeisiin sopivat paineilmakompressorit, -työkalut, -letkut, -letkukelat, -mittarit, -pikaliittimet sekä erilaiset sylinterit ja venttiilit. 

Lisätietoa Metal Work –pneumatiikkatuotteista tästä linkistä: www.metalwork.fi

Soita tai tule myymäläämme, autamme valitsemaan oikeanlaiset tarvikkeet.

Tutustu merkkeihin ja heidän tuotteisiinsa: